Autorijschool Kaplan

Alle gegevens van Autorijschool Kaplan.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kaplan ligt op 42%, 72 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Autorijschool Kaplan? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR examenlocaties: Berkel Enschot, Breda.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proeflessen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Kaplan.

Deze school heeft een locatie in Dongen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? De Ruyterstraat 41, 5102BP Dongen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 46 03 86 96, of 06 55 10 79 10. Het KvK-nummer van de rijschool is: 181291630000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9838F3.

Waar vind je Autorijschool Kaplan?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Dongen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Dongen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Öztürk en Autorijschool Bert Janssen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Kaplan

Slagingspercentage

42

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 55 10 79 10

Adres

De Ruyterstraat 41

Postcode

5102BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

181291630000

Rijschoolnummer

9838F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kaplan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo