Rijschool de Weever

Ontdek alles over Rijschool de Weever.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Weever is -1%, -1 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool de Weever? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: . Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contact & telefoon van Rijschool de Weever.

De rijschool is te vinden in Dordrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Merwedestraat 229, 3313GT Dordrecht. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 45 46 53 92. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 516635380000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1036R9.

Waar zit Rijschool de Weever (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Dordrecht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Dordrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Brinks Rijopleidingen en Verkeersschool Jan Steenstra.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool de Weever

Slagingspercentage

-1

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 46 53 92

Adres

Merwedestraat 229

Postcode

3313GT

Plaats

KvK-nummer

516635380000

Rijschoolnummer

1036R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Bep

  Ik heb precies zelfde gehad als Melissa..

  Ik kon geen eens alle oefeningen en moest me avb doen.. Ja dubbel gezakt natuurlijk.
  Hij doet geen moeite om me te helpen,kwa oefeningen, alleen maar op zijn gsm

 2. Melissa De geus

  Alex is een rustige jongen die, als hij wil, een hele goede rijschool kan oprichten en beheren.

  Maar helaas gooit hij er met zijn pet naar. Hij neemt het naar mijn idee totaal niet serieus en anders nam hij mij gewoon niet serieus. Wat aantoont dat hij zich totaal niet professioneel gedraagt.

  Zodra je alles betaalt heb, wilt hij je zo snel mogelijk weer weg hebben, want hoelanger je blijft, hoe meer geld jij kost.

  Tijdens de lessen (avb) is hij alleen maar aan het bellen, zit hij in zn auto of is hij wel wat anders aan het doen. Mijn vriend is uiteindelijk mee gegaan naar de lessen want hij stond er tenminste wel gewoon bij en kon aangeven wat er eventueel fout ging (heeft al jaren zijn motor rijbewijs), want alex was alleen maar bezig.

  Hij is zogoed met zijn telefoon, vertellen dat alles wel goed komt, valse beloftes maken. Maar zodra het niet goed komt en hij zijn beloftes niet waar kan maken, is hij nergens te vinden, weet hij opeens niet meer hoe zijn telefoon werkt en moet opeens alles via zijn assistent geregeld worden. “Die lost het dan wel weer op”

  wanneer je alex hierop aanspreekt, nee… dan is niks waar en schuift hij het bij jou in de schoenen, dan is hij teleurgesteld in jouw houding, want na zoveel valse beloftes moet jij nogsteeds vertrouwen hebben in hem.

  Hij mag dan mischien een stukje goedkoper zijn als andere rijscholen, maar ga alsjeblieft gewoon naar een andere rijschool. Dat bespaart je een hoop ellende.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo