Rijschool De Leidse

Alles over Rijschool De Leidse.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Leidse is 50%, 107 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Rijschool De Leidse? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool De Leidse.

Deze school is gevestigd in Leiden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Scarlattistraat 8, 2324BD Leiden. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 42 15 50 61. Deze school heeft een eigen site: rijschooldeleidse.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 592871010000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4999Z2.

In welke plaats zit Rijschool De Leidse precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in regio Leiden.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Leiden. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Koot on the road en Verkeersschool Noordzee.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool De Leidse

Slagingspercentage

50

Aantal examens

107

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 42 15 50 61

Website

rijschooldeleidse.nl

Adres

Scarlattistraat 8

Postcode

2324BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

592871010000

Rijschoolnummer

4999Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Leidse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo