Rijschool De Leidse

Lees alles over Rijschool De Leidse.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Leidse is 55%, 83 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin je met rijles bij Rijschool De Leidse? Dan heb je de keus uit 1 CBR locaties: Leiden. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool De Leidse.

De rijschool heeft een vestiging in Leiden. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Scarlattistraat 8, 2324BD Leiden. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 42 15 50 61. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschooldeleidse.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 592871010000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4999Z2.

In welke plaats zit Rijschool De Leidse precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Leiden.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Leiden. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Reflex Autorijschool en Boyd Huigsloot.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool De Leidse

Slagingspercentage

55

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 42 15 50 61

Website

rijschooldeleidse.nl

Adres

Scarlattistraat 8

Postcode

2324BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

592871010000

Rijschoolnummer

4999Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Leidse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo