Rijschool Damien

Alle gegevens over Rijschool Damien.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Damien is 33%, 3 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijschool Damien verzorgt ook beroepsopleiding(en): . Rijles volgen bij Rijschool Damien? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Damien.

Deze school heeft een locatie in Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Kampervenuspad 32, 1036KL Amsterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 24 31 99 44. Het KvK-nummer van de rijschool is: 759956890000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2040K4.

Wat is de locatie van Rijschool Damien?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Amsterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Amsterdam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: ronmaij.nl en Verkeersacademie Kumar Santosh.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Damien

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 31 99 44

Adres

Kampervenuspad 32

Postcode

1036KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

759956890000

Rijschoolnummer

2040K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Damien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo