Autorijschool Sisters Mina

Alle informatie over Autorijschool Sisters Mina.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sisters Mina is 62%, 13 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Sisters Mina? Je hebt de keus uit 1 CBR examenlocaties: Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Sisters Mina.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Dr. H.Colijnstraat 470, 1067CP Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op info@rijschoolsisters.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 45 76 38 05. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolsisters.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 540125460000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5292G5.

Waar bezoek je Autorijschool Sisters Mina precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Auto- en Motorrijschool Caland en Xpress Rijopleiding.nl.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Sisters Mina

Slagingspercentage

62

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsisters.nl

Telefoon-nr

06 45 76 38 05

Website

rijschoolsisters.nl

Adres

Dr. H.Colijnstraat 470

Postcode

1067CP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

540125460000

Rijschoolnummer

5292G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sisters Mina”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Sisters Mina
Autorijschool Sisters Mina

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo