Rijschool B-Smart

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool B-Smart.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool B-Smart ligt op 46%, 26 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool B-Smart? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties: Amsterdam, Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool B-Smart.

Je vindt de rijschool in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Bovenover 50, 1025JW Amsterdam. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 29 56 87 45. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 638036070000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6531G6.

Waar vind je Rijschool B-Smart precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Dirk Beens en Rij-School-Safar.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool B-Smart

Slagingspercentage

46

Aantal examens

26

Telefoon-nr

06 29 56 87 45

Adres

Bovenover 50

Postcode

1025JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

638036070000

Rijschoolnummer

6531G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool B-Smart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo