Rijschool B-Smart

Alles wat je wilt weten over Rijschool B-Smart.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool B-Smart is 35%, 31 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool B-Smart? Je kiest uit een van de 2 CBR locaties: Amsterdam, Zaandam. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool B-Smart.

Je vindt deze school in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Bovenover 50, 1025JW Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar via 06 29 56 87 45. Het KvK-nummer van deze school is: 638036070000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6531G6.

Waar bezoek je Rijschool B-Smart (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool B Boogaard en Verkeersschool Motivation.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool B-Smart

Slagingspercentage

35

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 56 87 45

Adres

Bovenover 50

Postcode

1025JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

638036070000

Rijschoolnummer

6531G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool B-Smart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo