Rijschool B-Smart

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool B-Smart.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool B-Smart is 33%, 36 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool B-Smart? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Amsterdam, Zaandam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool B-Smart.

Je vindt de rijschool in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Bovenover 50, 1025JW Amsterdam. Telefonisch contact met de rijschool? 06 29 56 87 45. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 638036070000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6531G6.

Wat is de locatie van Rijschool B-Smart (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool J. de Wolde en Save Rijopleiding.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool B-Smart

Slagingspercentage

33

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 56 87 45

Adres

Bovenover 50

Postcode

1025JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

638036070000

Rijschoolnummer

6531G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool B-Smart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo