Rijschool Enroute

Alle informatie over Rijschool Enroute.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Enroute is 57%, 7 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Enroute? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Alkmaar. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Enroute.

De rijschool is te vinden in Castricum. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Duindoornlaan 4, 1901BN Castricum. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 20 70 15 52. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 852199160000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2904N8.

In welke plaats vind ik Rijschool Enroute (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Castricum.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Castricum. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Stad van de Zon en Rijvaardigheidtrainingscentrum (R-T-C).

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Enroute

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 70 15 52

Adres

Duindoornlaan 4

Postcode

1901BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

852199160000

Rijschoolnummer

2904N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Enroute”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo