Rijschool Buurman & Buurman

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Buurman & Buurman.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Buurman & Buurman is 70%, 10 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Buurman & Buurman? Je kiest uit een van de 2 CBR-examenlocaties: Hoogeveen, Zwolle. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Buurman & Buurman.

Je vindt de school in Lemelerveld. De adresgegevens: Nijverheidstraat 12, 8152AJ Lemelerveld. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@rijschool-buurman.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 15 51 86 55. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 556671200000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3661K7.

Wat is de locatie van Rijschool Buurman & Buurman precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Lemelerveld.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Lemelerveld. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Buning en Autorijschool Avak.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Buurman & Buurman

Slagingspercentage

70

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-buurman.nl

Telefoon-nr

06 15 51 86 55

Adres

Nijverheidstraat 12

Postcode

8152AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Zwolle

KvK-nummer

556671200000

Rijschoolnummer

3661K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Buurman & Buurman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Buurman & Buurman
Rijschool Buurman & Buurman

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo