Rijschool Buurman & Buurman

Alle informatie over Rijschool Buurman & Buurman.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Buurman & Buurman ligt op 31%, 16 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Start je met rijles bij Rijschool Buurman & Buurman? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Hoogeveen, Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Buurman & Buurman.

Je vindt deze rijschool in Lemelerveld. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Nijverheidstraat 12, 8152AJ Lemelerveld. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 15 51 86 55. Het KvK-nummer van de rijschool is 556671200000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3661K7.

Waar bezoek je Rijschool Buurman & Buurman (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Lemelerveld. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT en Kreeft Opleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Buurman & Buurman

Slagingspercentage

31

Aantal examens

16

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 15 51 86 55

Adres

Nijverheidstraat 12

Postcode

8152AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Zwolle

KvK-nummer

556671200000

Rijschoolnummer

3661K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Buurman & Buurman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Buurman & Buurman
Rijschool Buurman & Buurman

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo