South West Tours B.V.

Lees alles over South West Tours B.V..

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van South West Tours B.V. is 50%, 2 leerlingen deden examen (rijbewijs D). Start je met rijles bij South West Tours B.V.? Je kiest uit 2 CBR examenlocaties: Zwolle, Leusden. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van South West Tours B.V..

Je vindt de rijschool in Dalfsen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: De Vesting 37, 7722GA Dalfsen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0529) 43 44 44. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 082191880000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5475A1.

Waar vind je South West Tours B.V. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Dalfsen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dalfsen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Gebo Tours B.V. en BusiNext B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: South West Tours B.V.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0529) 43 44 44

Adres

De Vesting 37

Postcode

7722GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Leusden

KvK-nummer

082191880000

Rijschoolnummer

5475A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “South West Tours B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo