South West Tours B.V.

Op deze pagina ontdek je alles over South West Tours B.V..

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van South West Tours B.V. is 50%, 4 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs D). Ga je lessen volgen bij South West Tours B.V.? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-examenlocaties: Assen, Zwolle. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van South West Tours B.V..

De rijschool is te vinden in Dalfsen. Op zoek naar de adresgegevens? De Vesting 37, 7722GA Dalfsen. Even bellen? Het telefoonnummer is (0529) 43 44 44. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 082191880000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5475A1.

Waar bezoek je South West Tours B.V. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Dalfsen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dalfsen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Pouw Vervoer B.V. en Abemec B.V..

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: South West Tours B.V.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0529) 43 44 44

Adres

De Vesting 37

Postcode

7722GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen, Zwolle

KvK-nummer

082191880000

Rijschoolnummer

5475A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “South West Tours B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo