Autorijschool “Rob Hartholt”

Lees alles over Autorijschool “Rob Hartholt”.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Rob Hartholt” is 59%, 27 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Autorijschool “Rob Hartholt”? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zwolle.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool “Rob Hartholt”.

Deze school is gevestigd in Heino. Op zoek naar de adresgegevens? van der Capellenweg 5, 8141EE Heino. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (0572) 39 12 01, of 06 22 38 61 25. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 50331980000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1333R1.

Waar vind ik Autorijschool “Rob Hartholt” precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Heino.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Heino. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Vrielink Verkeersopleidingen/Vercon en Autorijschool Cees van den Berg.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool “Rob Hartholt”

Slagingspercentage

59

Aantal examens

27

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0572) 39 12 01

Telefoon-nr

06 22 38 61 25

Adres

van der Capellenweg 5

Postcode

8141EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

50331980000

Rijschoolnummer

1333R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Rob Hartholt””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Rob Hartholt”
Autorijschool “Rob Hartholt”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo