Autorijschool “Rob Hartholt”

Alles wat je wilt weten over Autorijschool “Rob Hartholt”.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Rob Hartholt” ligt op 39%, 44 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met les bij Autorijschool “Rob Hartholt”? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Zwolle.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Voordelig je autorijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool “Rob Hartholt”.

De school is gevestigd in Heino. Dit zijn de adresgegevens: van der Capellenweg 5, 8141EE Heino. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0572) 39 12 01, of 06 22 38 61 25. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 050331980000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1333R1.

Waar vind je Autorijschool “Rob Hartholt” precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Heino.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Heino. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Reitsma en Vrielink Serious Driving / Vercon.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool “Rob Hartholt”

Slagingspercentage

39

Aantal examens

44

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0572) 39 12 01

Telefoon-nr

06 22 38 61 25

Adres

van der Capellenweg 5

Postcode

8141EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050331980000

Rijschoolnummer

1333R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Rob Hartholt””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Rob Hartholt”
Autorijschool “Rob Hartholt”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo