Rijschool Betsy Wolters

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Betsy Wolters.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Betsy Wolters ligt op 86%, 21 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor les bij Rijschool Betsy Wolters? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Doetinchem.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Betsy Wolters.

Deze school vind je in Braamt. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hiedenbrinkstraat 13, 7047AA Braamt. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0314) 65 20 56. Het KvK-nummer van de school is 90698270000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7676R2.

Waar zit Rijschool Betsy Wolters?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Braamt.

Klik hier voor meer Rijscholen in Braamt. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto- en Motorrijschool Westerhuis en Rijschool Berendsen..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Betsy Wolters

Slagingspercentage

86

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0314) 65 20 56

Adres

Hiedenbrinkstraat 13

Postcode

7047AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

90698270000

Rijschoolnummer

7676R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Betsy Wolters”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo