Rijschool Betsy Wolters

Alle gegevens van Rijschool Betsy Wolters.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Betsy Wolters ligt op 58%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Betsy Wolters? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Doetinchem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Betsy Wolters.

De school heeft een vestiging in Braamt. De adresgegevens zijn als volgt: Hiedenbrinkstraat 13, 7047AA Braamt. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0314) 65 20 56. Het KvK-nummer van de rijschool is 090698270000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7676R2.

Waar bezoek je Rijschool Betsy Wolters precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Braamt.

Klik hier voor alle Rijscholen in Braamt. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool te Winkel en Verkeersschool Noël Striekwold.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Betsy Wolters

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0314) 65 20 56

Adres

Hiedenbrinkstraat 13

Postcode

7047AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

090698270000

Rijschoolnummer

7676R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Betsy Wolters”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo