Autorijschool “Greven”

Alle informatie over Autorijschool “Greven”.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Greven” is 41%, 66 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool “Greven”? Dan heb je keus uit 1 examenlocatie van CBR: Doetinchem. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool “Greven”.

Deze school heeft een vestiging in Doetinchem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Harz 109, 7007LT Doetinchem. Dit is het e-mailadres van deze school: bennie_steintjes@hotmail.com. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 51 32 90 84. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: autorijschoolgreven.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 636384600000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8357X7.

Waar zit Autorijschool “Greven”?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Doetinchem.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Doetinchem. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool André Severs en VSL Verkeerseducatie VOF.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool “Greven”

Slagingspercentage

41

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

bennie_steintjes@hotmail.com

Telefoon-nr

06 51 32 90 84

Website

autorijschoolgreven.nl

Adres

Harz 109

Postcode

7007LT

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

636384600000

Rijschoolnummer

8357X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Greven””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Greven”
Autorijschool “Greven”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo