Rem & Go

Lees meer over Rem & Go.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een personenauto of personenauto met aanhanger. Het gemiddelde slagingspercentage van Rem & Go is 62%, 159 leerlingen legden een examen af. Les je bij deze school, dan leg je examen af bij 1 CBR examenlocatie: Doetinchem.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rem & Go.

De rijschool is gevestigd in Doetinchem. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Bosstraat 32,7007GG Doetinchem. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is:info@rem-go.nl. Voor telefonisch contact bel je met 652687613. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rem-go.nl.Het KvK-nummer van Rem & Go is 091225270000.

Waar vind ik Rem & Go precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Doetinchem.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Doetinchem. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten kijken: Rijschool André Severs, en Autorijschool Carla t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rem & Go

Praktijklessen

Personenauto,Personenauto met aanhanger

Slagingspercentage

62

Aantal examens

159

Examenlocatie(s)

Doetinchem

Website

http://www.rem-go.nl

E-mailadres

info@rem-go.nl

Telefoonnummer 1

652687613

Adres

Bosstraat 32

Postcode

7007GG

Plaats

KvK-nummer

091225270000

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rem & Go”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo