Rijschool Beemster

Alle gegevens van Rijschool Beemster.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Beemster is 33%, 3 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor les bij Rijschool Beemster? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Beemster.

Deze rijschool is gevestigd in Zeist. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Laan van Vollenhove 253, 3706CH Zeist. Stuur ze een mailtje, rijschoolbeemster@hotmail.com. De school is telefonisch bereikbaar via 06 4201 1975. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolbeemster.nl. Het KvK-nummer van de school is 302519380000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6026X1.

Waar vind ik Rijschool Beemster (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zeist.

Klik hier voor meer Rijscholen in Zeist. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Math Janssen V.O.F. en Autorijschool Cuijpers Blerick.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Beemster

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolbeemster@hotmail.com

Telefoon-nr

06 4201 1975

Website

rijschoolbeemster.nl

Adres

Laan van Vollenhove 253

Postcode

3706CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302519380000

Rijschoolnummer

6026X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Beemster”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo