Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede

Op deze pagina ontdek je alles over Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede is 100%, 9 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede.

Deze rijschool is gevestigd in Zeist. Hierbij de adresgegevens van deze school: Brugakker 3421, 3704LH Zeist. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 51 44 43 19. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 657079740000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9935X3.

Waar bezoek je Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Zeist.

Bekijk hier alle Rijscholen in Zeist. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Primera en Drive with Joy.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede

Slagingspercentage

100

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 44 43 19

Adres

Brugakker 3421

Postcode

3704LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

657079740000

Rijschoolnummer

9935X3

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. B.T.

    Ik heb begin 2022 12 lesuren gehad bij Ismael in Zeist. Ik kan eigenlijk niet geloven dat deze rij school zulke positieve beoordelingen heeft, want mijn ervaring bij Ismael was zeer slecht. Ik raad deze rijschool echt af als je autorijden ook maar een beetje moeilijk of spannend vindt.

    En opeenstapeling aan negatieve opmerkingen van Ismael heeft mijn zelfvertrouwen en motivatie op het gebied van auto rijden kapot gemaakt. Eerlijke en dus ook negatieve feedback is belangrijk, maar de manier waarop was ronduit bot (!) en totaal niet behulpzaam. Er stond weinig positiefs of hoopvols tegenover de negatieve dingen. Ik kreeg naar mijn idee niet de tijd om dingen te leren op mijn eigen tempo. In plaats van hulp of begrip als ik dingen spannend vond kreeg ik alleen kritiek hierop. Dat Ismael zogenaamd gespecialiseerd zou zijn in rijangst en faalangst, wat ik niet eens heb, vind ik zelf nog wel het meest belachelijke deel van alles. Toen ik zei dat ik zelf wel vooruitgang zag en dat het gewoon tijd kost om dingen te leren, wilde Ismael niet verder lessen. Dat vind ik tekenend van een kwetsbaar ego, zwak, en klant onvriendelijk.

    Ik ben gewoon een normaal, sociaal, en intelligent persoon zonder motorische problemen o.i.d. en wil graag leren autorijden, dus ik zie niet in hoe het aan mij zou liggen.

    Het enige positieve wat ik te zeggen heb is dat op het gebied van de praktische zaken alles wel goed geregeld is en de kwaliteit van de lessen inhoudelijk ook goed is. Echter heeft dit weinig waarde naast de andere dingen die ik omschreef.

Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede
Rijles Zonder Stress – Autorijschool Ismaël van Reede

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo