Rijschool Baron

Alle gegevens van Rijschool Baron.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Baron is 43%, 92 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Baron? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Den Bosch. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Baron.

De rijschool heeft een locatie in ‘S-Hertogenbosch. Hierbij de adresgegevens: Amperestraat 28, 5223CV ‘S-Hertogenbosch. De school is telefonisch bereikbaar op 06 44 30 30 81. Het KvK-nummer van de school is 90818342. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1666U0.

In welke plaats zit Rijschool Baron precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in de regio ‘S-Hertogenbosch.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Guido en Autorijschool VNM.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Baron

Slagingspercentage

43

Aantal examens

92

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 30 30 81

Adres

Amperestraat 28

Postcode

5223CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

90818342

Rijschoolnummer

1666U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Baron”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo