Rijschool Kaniwar

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Kaniwar.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kaniwar ligt op 51%, 106 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Kaniwar? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Den Bosch. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Kaniwar.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Hertogenbosch. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Rompertpassage 28, 5233AR ‘S-Hertogenbosch. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 84 25 09 41. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 839627940000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1421K5.

In welke plaats vind ik Rijschool Kaniwar (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van ‘S-Hertogenbosch.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: RijschoolLawa en Autorijschool Harri.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Kaniwar

Slagingspercentage

51

Aantal examens

106

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 84 25 09 41

Adres

Rompertpassage 28

Postcode

5233AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

839627940000

Rijschoolnummer

1421K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kaniwar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo