Autorijschool Amir

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Amir.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Amir ligt op 64%, 59 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij Autorijschool Amir? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Den Bosch.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Amir.

De rijschool heeft een locatie in ‘S-Hertogenbosch. Hierbij de adresgegevens: Burchtenlaan 2, 5235GJ ‘S-Hertogenbosch. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan via: (073) 6111535, of 06 20 89 63 43. De school beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschoolamir.nl. Het KvK-nummer van deze school is 172006790000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1144A8.

Waar vind ik Autorijschool Amir?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio ‘S-Hertogenbosch.

Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Azizi en Rijschool “Berlicum” V.O.F..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Amir

Slagingspercentage

64

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(073) 6111535

Telefoon-nr

06 20 89 63 43

Website

autorijschoolamir.nl

Adres

Burchtenlaan 2

Postcode

5235GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

172006790000

Rijschoolnummer

1144A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Amir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo