Autorijschool Ce-Li

Alles op een rijtje over Autorijschool Ce-Li.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ce-Li ligt op 27%, 26 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Ce-Li? Dan heb je keuze uit 3 CBR afrijdlocaties: Amsterdam, Eindhoven, Mierlo.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Ce-Li.

De rijschool is gevestigd in Nijmegen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Ligulastraat 57, 6515JE Nijmegen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 34 96 80 03. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, ce-li.com. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 92214280000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2744K8.

Waar vind je Autorijschool Ce-Li?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Nijmegen.

Bekijk alle Rijscholen in Nijmegen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Gerard Smits en Autorijschool DKS.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Ce-Li

Slagingspercentage

27

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 96 80 03

Website

ce-li.com

Adres

Ligulastraat 57

Postcode

6515JE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

92214280000

Rijschoolnummer

2744K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ce-Li”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo