Rijschool Avant

Alle gegevens van Rijschool Avant.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Avant is 34%, 185 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Avant? Dan kun je kiezen uit 2 CBR locaties: Rotterdam, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Avant.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Stadhoudersweg 6E, 3039CA Rotterdam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: bidjai-4@hotmail.com. Telefonisch contact met de rijschool? . Het KvK-nummer van de rijschool is 714967850000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7428F7.

In welke plaats vind je Rijschool Avant precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Rotterdam.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Orlando en Autorijschool Matrix.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Avant

Slagingspercentage

34

Aantal examens

185

Auto

Beschikbaar

E-mail

bidjai-4@hotmail.com

Adres

Stadhoudersweg 6E

Postcode

3039CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

714967850000

Rijschoolnummer

7428F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Avant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo