Rijschool ASAL

Alle gegevens over Rijschool ASAL.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool ASAL ligt op 73%, 15 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool ASAL? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool ASAL.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens: Buitenhofstraat 136, 3022PJ Rotterdam. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: rijschoolasal@hotmail.com. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 81 49 45 81. Het KvK-nummer van de rijschool is: 598920210000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6673W8.

Waar bezoek je Rijschool ASAL?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Rotterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Westergouwe en Rijschool Topal.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool ASAL

Slagingspercentage

73

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschoolasal@hotmail.com

Telefoon-nr

06 81 49 45 81

Adres

Buitenhofstraat 136

Postcode

3022PJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

598920210000

Rijschoolnummer

6673W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool ASAL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo