Rijschool Anja

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Anja.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Anja is 65%, 37 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Anja? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Heerenveen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Anja.

De school heet een locatie in Gorredijk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Wetterkant 17, 8401GC Gorredijk. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: anjaderoos@hotmail.com. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 53 86 56 66. Het KvK-nummer van deze school is: 010716490000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6601A1.

Waar zit Rijschool Anja precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Gorredijk.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Gorredijk. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Maurice en Autorijschool Saturnus.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Anja

Slagingspercentage

65

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

anjaderoos@hotmail.com

Telefoon-nr

06 53 86 56 66

Adres

Wetterkant 17

Postcode

8401GC

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

010716490000

Rijschoolnummer

6601A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Anja”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo