Rijschool Aan den Rijn

Alle details over Rijschool Aan den Rijn.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Aan den Rijn ligt op 36%, 83 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Aan den Rijn? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Aan den Rijn.

Deze rijschool heeft een locatie in Alphen Aan Den Rijn. Op zoek naar de adresgegevens? Zonnedauw 30, 2408LV Alphen Aan Den Rijn. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 21 60 09 09. Het KvK-nummer van de rijschool is 341470350000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6485K2.

Waar vind je Rijschool Aan den Rijn precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Alphen Aan Den Rijn.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Boxi en Autorijschool Zer.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Aan den Rijn

Slagingspercentage

36

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 60 09 09

Adres

Zonnedauw 30

Postcode

2408LV

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

341470350000

Rijschoolnummer

6485K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Aan den Rijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo