Rijopleidingen PLUS

Alles op een rijtje over Rijopleidingen PLUS.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleidingen PLUS is 0%, 1 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Rijopleidingen PLUS? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Rotterdam.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijopleidingen PLUS.

De school is te vinden in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Veurstraat 44, 3037BP Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 06-14022525. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 509804320000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7056K9.

Waar bezoek je Rijopleidingen PLUS?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool C&C en Autorijschool Goodness.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijopleidingen PLUS

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14022525

Adres

Veurstraat 44

Postcode

3037BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

509804320000

Rijschoolnummer

7056K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleidingen PLUS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo