Rijopleiding Emmen

Lees meer over Rijopleiding Emmen.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Emmen ligt op 75%, 24 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijopleiding Emmen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Emmen. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijopleiding Emmen.

De school heet een locatie in Emmen. Hierbij de adresgegevens van de school: Postduif 11, 7827ND Emmen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijopleidingemmen.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 30 29 10 38. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijopleidingemmen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 850288860000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1050X8.

Waar zit Rijopleiding Emmen (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Emmen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Emmen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Happy Wheels en Chantal Hofstra.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijopleiding Emmen

Slagingspercentage

75

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijopleidingemmen.nl

Telefoon-nr

06 30 29 10 38

Website

rijopleidingemmen.nl

Adres

Postduif 11

Postcode

7827ND

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

850288860000

Rijschoolnummer

1050X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Emmen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo