Rijschool Marco

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie over Rijschool Marco.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Marco ligt op 56%, 70 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Rijschool Marco? Dan kun je kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Emmen.

Gratis proefles & auto theorie

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Marco.

De school heeft een vestiging in Emmen. De adresgegevens zijn als volgt: Hoornwerk 72, 7823VH Emmen. Per e-mail bereik je ze op info[email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0591) 55 63 03, of 06 19 16 27 00. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolmarco.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 040771740000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3262R8.

Waar bezoek ik Rijschool Marco (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Emmen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Emmen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Jalving en Schuurmans.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Marco

Slagingspercentage

56

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0591) 55 63 03

Telefoon-nr

06 19 16 27 00

Website

rijschoolmarco.nl

Adres

Hoornwerk 72

Postcode

7823VH

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

040771740000

Rijschoolnummer

3262R8

1 review for Rijschool Marco

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Laure Nijhof

    Je wordt goed geholpen met handige tips, tijdens de lessen. En Marco is zeer rustig en legt alles goed uit, en dat helpt je om rustig en vol vertrouwen naar je praktijk examen te gaan.
    Heb mijn rijbewijs dan ook in 1 keer gehaald bij rijschool Marco.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo