Rijopleiding Meppelder

Alle informatie over Rijopleiding Meppelder.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding Meppelder ligt op 54%, 13 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijopleiding Meppelder? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Assen, Emmen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijopleiding Meppelder.

De rijschool is te vinden in Emmen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Kraaienveld 65, 7827JR Emmen. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 10 71 41 46. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 650985790000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3936Z6.

In welke plaats vind je Rijopleiding Meppelder (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Emmen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Emmen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Rosita en Autorijschool John de Graaf.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijopleiding Meppelder

Slagingspercentage

54

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 71 41 46

Adres

Kraaienveld 65

Postcode

7827JR

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen, Emmen

KvK-nummer

650985790000

Rijschoolnummer

3936Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding Meppelder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo