Rijbewijsteam B.V.

Op deze pagina ontdek je alles over Rijbewijsteam B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsteam B.V. ligt op 67%, 6 personen deden examen (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je beginnen met rijles bij Rijbewijsteam B.V.? Dan heb je keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Ritthem.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijbewijsteam B.V..

De rijschool is gevestigd in Vlissingen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? President Rooseveltlaan 768, 4382NB Vlissingen. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0118) 44 04 04. Het KvK-nummer van deze school is: 220636570000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4626A8.

Waar bezoek ik Rijbewijsteam B.V. precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Vlissingen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Vlissingen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Delfos en Tim van der Ent t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijbewijsteam B.V.

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0118) 44 04 04

Adres

President Rooseveltlaan 768

Postcode

4382NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem

KvK-nummer

220636570000

Rijschoolnummer

4626A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijsteam B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo