JP-drive

Lees meer over JP-drive.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van JP-drive ligt op 67%, 58 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les je bij JP-drive? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Ritthem. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over JP-drive.

De rijschool heeft een vestiging in Oost-Souburg. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Oosterscheldestraat 48, 4388VB Oost-Souburg. Het telefoonnummer van de rijschool is 0638025751. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 722755880000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4239K4.

Waar bezoek ik JP-drive?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Oost-Souburg.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Oost-Souburg. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? autorijschool WOUTER en Autorijschool Sandee.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: JP-drive

Slagingspercentage

67

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0638025751

Adres

Oosterscheldestraat 48

Postcode

4388VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem

KvK-nummer

722755880000

Rijschoolnummer

4239K4

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Robbie

    Erg vriendelijke kerel die mij goed helpt en duidelijk uitlegt wat er gebeurd op de weg. Hij past je aan, aan de manier dat je leert.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo