JP-drive

Alles over JP-drive.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van JP-drive is 52%, 75 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij JP-drive? Dan heb je keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Vlissingen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adres- en contactgegevens van JP-drive.

Deze school vind je in Oost-Souburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Oosterscheldestraat 48, 4388VB Oost-Souburg. De school is telefonisch bereikbaar via 0638025751. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 722755880000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4239K4.

In welke plaats zit JP-drive (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de regio Oost-Souburg.

Klik hier voor meer Rijscholen in Oost-Souburg. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? RijZeker en André van Dijken rijschool.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: JP-drive

Slagingspercentage

52

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0638025751

Adres

Oosterscheldestraat 48

Postcode

4388VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Vlissingen

KvK-nummer

722755880000

Rijschoolnummer

4239K4

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Robbie

    Erg vriendelijke kerel die mij goed helpt en duidelijk uitlegt wat er gebeurd op de weg. Hij past je aan, aan de manier dat je leert.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo