Rijbewijsje.nl B.V.

Alle details over Rijbewijsje.nl B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsje.nl B.V. is 50%, 2 personen deden examen (rijbewijs B). Start je met les bij Rijbewijsje.nl B.V.? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijbewijsje.nl B.V..

De school heet een locatie in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Lutonhof 31, 1043EG Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar op 06 47 49 43 11. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 722214880000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1475W1.

Waar bezoek je Rijbewijsje.nl B.V. precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Amsterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Focus en Rijschool Les Op Maat.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijbewijsje.nl B.V.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 47 49 43 11

Adres

Lutonhof 31

Postcode

1043EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

722214880000

Rijschoolnummer

1475W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. yanto donker

    Bij mn eerst gemaakte afspraak zijn ze niet op komen dagen en na 3 keer gebeld te hebben en geappt nog geen reactie gekregen!! Erg jammer !

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo