Rijbewijsje.nl B.V.

Alle gegevens van Rijbewijsje.nl B.V..

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsje.nl B.V. is 37%, 57 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijbewijsje.nl B.V.? Je kiest uit een van de 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Berkel Enschot. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Rijbewijsje.nl B.V..

De school heet een locatie in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Duivendrechtsekade 80, 1096AH Amsterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 47 49 43 11. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 722214880000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1475W1.

Waar zit Rijbewijsje.nl B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool “Succes II” en Rijschool Overtoom B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijbewijsje.nl B.V.

Slagingspercentage

37

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 47 49 43 11

Adres

Duivendrechtsekade 80

Postcode

1096AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Berkel Enschot

KvK-nummer

722214880000

Rijschoolnummer

1475W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. yanto donker

    Bij mn eerst gemaakte afspraak zijn ze niet op komen dagen en na 3 keer gebeld te hebben en geappt nog geen reactie gekregen!! Erg jammer !

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo