Rijles Twente

Lees meer over Rijles Twente.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijles Twente ligt op 52%, 27 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijles Twente? Dan heb je de keus uit 2 CBR examenlocaties: Zwolle, Enschede. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijles Twente.

Je vindt deze school in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Johan Coltermanpad 5, 1067HX Amsterdam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 23310026. Het KvK-nummer van de rijschool is 594038530000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0854G7.

Waar bezoek ik Rijles Twente (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in Amsterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Minoesh en “Kaliteli” Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijles Twente

Slagingspercentage

52

Aantal examens

27

Telefoon-nr

06 23310026

Adres

Johan Coltermanpad 5

Postcode

1067HX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Enschede

KvK-nummer

594038530000

Rijschoolnummer

0854G7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. M.

    Aardige instructeur met veel kennis van zaken. Altijd ruimte voor een praatje en les stof bleef bij mij goed hangen bedankt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo