Rijles Twente

(1 klantbeoordeling)

Waarom kiezen voor Rijles Twente?

Bij Rijles Twente haal je met een betaalbare en snelle rijcursus, afgestemd, je rijbewijs. Wij bieden onze rijlessen aan in de vorm van losse lessen, pakketten en/of spoedopleidingen (spoedopleiding= elke dag les!). Rijles Twente verzorgt al meer dan 25 jaar verkeerseducatie voor de categorie auto. Wij zorgen voor een prettige en leerzame sfeer tijdens jouw lessen. Rijles Twente staat bekend om betrouwbaarheid en vooral om het sociale contact met de leerling.

Door een combinatie van persoonlijke aandacht en een leerling opleiden tot een veilige en zelfstandige chauffeur, bieden wij onze klanten altijd een top service! Rijles Twente vind het belangrijk dat je een klik hebt met de rijinstructeur. Hierdoor is het prettiger lessen volgen en ga je vlot richting je rijexamen. Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres!

Rijles Twente geeft rijlessen in Enschede, Hengelo en omgeving. De rijschool is 6 dagen per week open van 8:00 tot 20:00 uur. Zo kan je ook terecht als je alleen ‘s avonds of in het weekend tijd hebt.

Hoelang duurt een rijles bij rijschol Rijles Twente?

Bij ons duurt 1 les 60 minuten! Een losse les kost €50,-.

Voordelig proefpakket beschikbaar

Maak nu snel een afspraak voor een proefpakket. Een proefpakket is als een echte rijles maar dan 2 rijlessen voor €50,-! Tijdens deze 2 lessen maak je kennis met jouw rijinstructeur en weet jij of je bij Rijles Twente aan het juiste adres bent!

Wachttijd en in termijnen betalen

Direct lessen! Geen wachttijden bij Rijles Twente. Je pakket in termijnen betalen is zeker mogelijk!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijles Twente.

De rijschool is gevestigd in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Bordeauxstraat 25, 7559 KK Hengelo. Bellen kan, het telefoonnummer is 0623310026. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: www.rijlestwente.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 59403853.

Waar vind ik Rijles Twente (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Specification: Rijles Twente

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23310026

Adres

Berriehoek 87

Postcode

7546JR

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

594038530000

Rijschoolnummer

0854G7

1 review for Rijles Twente

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. M.

    Aardige instructeur met veel kennis van zaken. Altijd ruimte voor een praatje en les stof bleef bij mij goed hangen bedankt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo