Uw rijschool ook gratis op rijschoolspecialist.nl? Neem Contact met ons op!

Rijbewijstalent

(4 klantbeoordelingen)

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Alles over Rijbewijstalent.

Je vindt de rijschool in Amsterdam, op zoek naar adresgegevens? Balistraat 118 H, Amsterdam (Noord-Holland). Ze bieden de volgende theorieopleidingen aan: personenauto of motor. Theorie al op zak en gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Les je bij deze school, dan is je examen in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Deventer, Almelo, Emmeloord, Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Alkmaar, Hoorn, Dordrecht, Utrecht, Arnhem, Doetinchem, Den Bosch, Maastricht.

Rijbewijstalent heeft een eigen website: klik hier om de website te bezoeken. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@rijbewijstalent.nl. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool via 0616631677. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten kijken: Autorijschool Koos Vlieger en Beyaz Opleidingen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rijbewijstalent

Aantal examens rijschool

50

Website

http://www.rijbewijstalent.nl

E-mailadres

info@rijbewijstalent.nl

Telefoonnummer

0616631677

Adres

Balistraat 118 H

Plaats

Provincie

Noord-Holland

KvK-nummer

535789610000

4 reviews for Rijbewijstalent

1.3
0
0
0
1
3

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. P. Hintzbergen

  Gedupeerden die nog geld van Cees Buijs dienen te krijgen, omdat hij niet geleverd heeft volgens afspraak, kunnen contact met ons opnemen via info@vkincasso.nl

 2. Danita

  Pas op voor rijlessen bij Cees Buijs voor oplichting !

  In het begin ging het goed met de rijlessen bij Cees. Wel vaker onprofessioneel afgezegd en chaotische planning en communicatie. Ook wilt hij altijd op de automaat rijden en niet op aan schakel – ook al wil je dat. Hiervan zijn al vele klachten door hem laten verwijderen ben ik achter gekomen, jammer genoeg te laat.. Nadat mijn lessen van lespakket op waren, heb ik op advies van Cees nog 15 rijlessen aangeschaft. We zouden deze rijlessen gebruiken voor het oefenen van mijn examen en ik zal dan een proefexamen hebben (die al in mijn eerder aangeschafte lespakket zat) en als ik daarvoor geslaagd was een officieel examen doen (ook al aangeschaft).

  Voor mij is dit ook zoals de vele andere gedupeerde alsnog erg veranderd en slecht afgelopen. De rijlessen zijn niet gereden. Ik heb geen proefexamen en examen kunnen doen. De proefexamen + rijlessen waren weer afgezegd door een onprofessionele reden en manier, een paar dagen van te voren zonder bericht of uitleg, terwijl het al maanden vast stond. Daarna waren er zonder mijn instemming examens aangevraagd die ik niet wou. Hij luisterde niet toen ik vroeg om te annuleren en dat ik het op een schakel wou doen etc. Toen had hij plotseling een burn-out en kon niks meer gereden worden.

  Ik heb dus én geen proefexamen én geen officieel examen én geen 15 rijlessen gehad. De communicatie hierover is heel moeilijk. Ik wordt namelijk steeds aangevallen en er wordt steeds bedreigd met facturen die ik volgens hem moet bij betalen, rechtszaken en de politie die hij op mij af wilt sturen. Ik ben een meisje van 19 en dit komt dus erg hard aan van deze man. Ik heb ook mijn 1000 (!!) euro nog steeds niet terug gezien na alles te proberen, hij heeft mij dus opgelicht.

 3. Jesse Uilenreef

  GA HIER NIET RIJDEN!
  De ervaringen die ik hier heb gehad zijn echt te belachelijk voor woorden.
  Er is te veel gebeurd om allemaal te beschrijven en dan nog niet gesproken over de kwaliteit van de rijlessen.

  De houding van Cees in de rijlessen is heel raar, opmerkingen als je sloopt mijn motor, het spelen van taxi voor zijn dochter, de opmerkingen die hij maakt over/tegen andere (vrouwelijke) leerlingen en standaard altijd te laat komen. Elke keer bleef ik me maar verbazen over de gebeurtenissen.

  Ik ben gestopt omdat het voor mij duidelijk was dat ik hier mijn rijbewijs niet ging halen en dat het me voorlopig nog geld zou blijven kosten. De rijlessen die ik NIET heb gereden heb ik teruggevraagd (aangezien ik een pakket had afgenomen) maar dat lijkt te vergeefs. Telkens weer een ander verhaal en het wordt nu duidelijk dat ik dat geld niet terug ga krijgen. Vervolgens zijn er nog een hoop rare dingen gebeurd de waarbij hij persoonlijk heel dichtbij kwam en ik hem telefonisch heb moeten blokkeren.

  Cees is simpelweg een oplichter en ik raad iedereen af om hier te gaan lessen.

 4. Merlijn van der Molen

  In het begin leek alles prima te verlopen met Cees. Uiteindelijk is dit echter veranderd in een hele bizarre ervaring. Om een lang verhaal kort te maken: Cees houdt zich niet aan afspraken, is onbetrouwbaar, onprofessioneel en toont verbazingwekkend onvolwassen gedrag. Daarnaast dreigt hij mij ook nog aan te klagen wegens smaad toen ik vertelde dat ik mijn ervaring met hem zou delen. Ik zou er niet aan beginnen!

Category:
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Compare items
 • Total (0)
Compare
0