Rijbewijs College

Alles over Rijbewijs College.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijs College is 0%, 2 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor te lessen bij Rijbewijs College? Dan kies je uit 1 CBR locaties: Leiden.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijbewijs College.

De rijschool is gevestigd in Leiden. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Jeltje de Bosch Kemperpd 10, 2331NA Leiden. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06-13808421. Het KvK-nummer van deze school is 280919190000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7737N7.

In welke plaats vind je Rijbewijs College?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Leiden.

Klik hier voor alle Rijscholen in Leiden. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Jess en Autorijschoolkruispunt.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijbewijs College

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-13808421

Adres

Jeltje de Bosch Kemperpd 10

Postcode

2331NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280919190000

Rijschoolnummer

7737N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijs College”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo