Rijschool Bos

Alle informatie over Rijschool Bos.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bos ligt op 52%, 31 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Bos? Je kiest uit een van de 1 CBR examenlocaties: Amsterdam.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Bos.

De rijschool heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Iwan Kantemanplein 16, 1060RM Amsterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06-52056339. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 516152230000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5330U1.

In welke plaats vind ik Rijschool Bos precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de buurt van Amsterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Narcis en Autorijschool Yesim Ruya.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Bos

Slagingspercentage

52

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-52056339

Adres

Iwan Kantemanplein 16

Postcode

1060RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

516152230000

Rijschoolnummer

5330U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Bos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo