Rijschool Hendrik Cramer

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Hendrik Cramer.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hendrik Cramer ligt op 50%, 10 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Hendrik Cramer? Het afrijden is dan bij één CBR-locatie: Winschoten. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Hendrik Cramer.

De school is gevestigd in Nieuw-Buinen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Veenpluisstraat 3, 9521KE Nieuw-Buinen. Het telefoonnummer van de rijschool is 0640356986. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 76006255. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7837R2.

In welke plaats vind je Rijschool Hendrik Cramer precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Nieuw-Buinen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuw-Buinen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kevin Beckerleg en RijschoolHarryKant.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Hendrik Cramer

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0640356986

Adres

Veenpluisstraat 3

Postcode

9521KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

76006255

Rijschoolnummer

7837R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hendrik Cramer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo