Rijschool Hendrik Cramer

Ontdek alles over Rijschool Hendrik Cramer.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hendrik Cramer ligt op 50%, 18 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Hendrik Cramer? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Winschoten. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Hendrik Cramer.

Je vindt deze rijschool in Nieuw-Buinen. Hierbij de adresgegevens: Veenpluisstraat 3, 9521KE Nieuw-Buinen. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0640356986. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 76006255. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7837R2.

Waar vind ik Rijschool Hendrik Cramer (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Nieuw-Buinen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Nieuw-Buinen. Check ook deze rijscholen: Aad van der Voorde en ANWB Rijopleiding Zwolle.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Hendrik Cramer

Slagingspercentage

50

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0640356986

Adres

Veenpluisstraat 3

Postcode

9521KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

76006255

Rijschoolnummer

7837R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hendrik Cramer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo