RBD Verkeersopleidingen

Lees meer over RBD Verkeersopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RBD Verkeersopleidingen is 100%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AM2). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij RBD Verkeersopleidingen? Dan kies je uit 1 CBR-afrijdlocaties: Alkmaar.

Adresgegevens en telefoonnummer van RBD Verkeersopleidingen.

De rijschool is te vinden in Alkmaar. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Van de Veldelaan 170, 1816PH Alkmaar. Je bereikt de rijschool per telefoon via 642641375. Het KvK-nummer van deze rijschool is 713804180000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1146G9.

Waar vind je RBD Verkeersopleidingen (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Alkmaar.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Alkmaar. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool SpijkerS en Autorijschool NEDA.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: RBD Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

642641375

Adres

Van de Veldelaan 170

Postcode

1816PH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

713804180000

Rijschoolnummer

1146G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RBD Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo