On Your Way

Alles over On Your Way.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van On Your Way is 50%, 10 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij On Your Way? Dan heb je de keus uit 1 CBR examenlocaties: Heerenveen. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van On Your Way.

Deze rijschool vind je in Boornbergum. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Easterbuorren 42, 9212RA Boornbergum. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolonyourway.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 28 76 21 99. Deze school heeft een eigen site: rijschoolonyourway.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 853528290000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1138R5.

Waar vind ik On Your Way precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Boornbergum.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Boornbergum. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Boek en Autorijschool Harm Vellema Drachten.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: On Your Way

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolonyourway.nl

Telefoon-nr

06 28 76 21 99

Website

rijschoolonyourway.nl/

Adres

Easterbuorren 42

Postcode

9212RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

853528290000

Rijschoolnummer

1138R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “On Your Way”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo