Omarico Autorijschool

Alles over Omarico Autorijschool.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Omarico Autorijschool is 41%, 176 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Omarico Autorijschool? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Spijkenisse.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Omarico Autorijschool.

Deze rijschool is gevestigd in Schiedam. Hierbij de adresgegevens van de school: Kommiezenlaan 22, 3125AN Schiedam. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 86 35 36 80. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243994430000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1454R9.

Waar bezoek ik Omarico Autorijschool (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Schiedam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Schiedam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “LeA” en Verkeerschool Taf.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Omarico Autorijschool

Slagingspercentage

41

Aantal examens

176

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 86 35 36 80

Adres

Kommiezenlaan 22

Postcode

3125AN

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

243994430000

Rijschoolnummer

1454R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Omarico Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo