Avci Rijopleiding

Alle informatie over Avci Rijopleiding.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Avci Rijopleiding is 38%, 143 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Avci Rijopleiding? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Rotterdam*. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Avci Rijopleiding.

De school is te vinden in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Craandijkstraat 8, 3022HV Rotterdam. Telefonisch contact met de rijschool? 06 38 19 99 71. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 244681260000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5328A1.

In welke plaats vind ik Avci Rijopleiding (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Ferda en Autorijschool Sprint.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Avci Rijopleiding

Slagingspercentage

38

Aantal examens

143

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 19 99 71

Adres

Craandijkstraat 8

Postcode

3022HV

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244681260000

Rijschoolnummer

5328A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Avci Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo