MKU Rijschool

Alles over MKU Rijschool.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MKU Rijschool is 21%, 14 personen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je voor les bij MKU Rijschool? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Adres- en contactgegevens van MKU Rijschool.

De rijschool is gevestigd in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze school: Atlantastraat 65, 2548JL Den Haag. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 46 99 53 14. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 592072130000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1236W5.

Waar zit MKU Rijschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: smartarena en Hasene 7.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: MKU Rijschool

Slagingspercentage

21

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 99 53 14

Adres

Atlantastraat 65

Postcode

2548JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

592072130000

Rijschoolnummer

1236W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MKU Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo