mirijda

Lees alles over mirijda.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van mirijda is 38%, 16 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij mirijda? Dan kun je kiezen uit 3 CBR-locaties: Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van mirijda.

Deze rijschool heeft een locatie in Zevenbergen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Reesloot 15, 4761LC Zevenbergen. Bellen? Het telefoonnummer is: 0683452316. Het KvK-nummer van de school is: 89572068. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6769F0.

In welke plaats vind je mirijda precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Zevenbergen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Zevenbergen. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Evans en Verkeersschool Les4you.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: mirijda

Slagingspercentage

38

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0683452316

Adres

Reesloot 15

Postcode

4761LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

89572068

Rijschoolnummer

6769F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “mirijda”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo