Miranda van Hoof Rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over Miranda van Hoof Rijopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Miranda van Hoof Rijopleidingen is 88%, 26 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVB). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Rijles volgen bij Miranda van Hoof Rijopleidingen? Dan heb je de keus uit 2 CBR-locaties: Amsterdam, Alkmaar.

Korting rijlessen & motor theorie oefenen

Bespaar geld op je motor rijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Contact- en adresgegevens van Miranda van Hoof Rijopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Beverwijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Cornelis Matersweg 65, 1943GW Beverwijk. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 52 10 63 15. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: mvh-rijopleidingen.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 517000770000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3109F1.

In welke plaats vind je Miranda van Hoof Rijopleidingen?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Beverwijk.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Beverwijk. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Rob Laan en Rijschool Detlef.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Miranda van Hoof Rijopleidingen

Slagingspercentage

88

Aantal examens

26

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 52 10 63 15

Website

mvh-rijopleidingen.nl

Adres

Cornelis Matersweg 65

Postcode

1943GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar

KvK-nummer

517000770000

Rijschoolnummer

3109F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Miranda van Hoof Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Miranda van Hoof Rijopleidingen
Miranda van Hoof Rijopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo