Rijschool Beverwijk

Alle details over Rijschool Beverwijk.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Beverwijk is 45%, 85 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Beverwijk? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Haarlem. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Contact & telefoon van Rijschool Beverwijk.

Deze school heeft een vestiging in Beverwijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Hans van Kilsdonklaan 15, 1948BB Beverwijk. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 18 58 88 82. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 658639090000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2209F3.

Waar zit Rijschool Beverwijk?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in Beverwijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Beverwijk. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool GP43 en Rijschool 023.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Beverwijk

Slagingspercentage

45

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 58 88 82

Adres

Hans van Kilsdonklaan 15

Postcode

1948BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

658639090000

Rijschoolnummer

2209F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Beverwijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo