License2drive

Op deze pagina vind je alles over License2drive.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van License2drive ligt op 50%, 4 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Start je met rijles bij License2drive? Het afrijden is dan bij een van de 4 examenlocaties van het CBR: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van License2drive.

De rijschool is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Dordtselaan 6C, 3073GA Rotterdam. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 30 40 70 20. Ze hebben een eigen website met meer informatie: license2drive.nl. Het KvK-nummer van deze school is 576747790000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2075Z8.

Waar bezoek ik License2drive?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Brizan en Rijschool Provis.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: License2drive

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 30 40 70 20

Website

license2drive.nl

Adres

Dordtselaan 6C

Postcode

3073GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

576747790000

Rijschoolnummer

2075Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “License2drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo