Les & Slaag

Op deze pagina vind je alles over Les & Slaag.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les & Slaag is 55%, 94 leerlingen deden examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Les & Slaag? Je hebt keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Den Bosch, Berkel Enschot. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Les & Slaag.

Je vindt deze school in Sint-Michielsgestel. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Olmenlaan 2, 5271RP Sint-Michielsgestel. Proefles aanvragen? Neem contact op via lesenslaagrijschool@gmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 55 37 30 92. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: lesenslaag.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 731590850000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7751N9.

Waar vind ik Les & Slaag?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Sint-Michielsgestel.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Sint-Michielsgestel. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool FMY en Rijschool Klaassen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Les & Slaag

Slagingspercentage

55

Aantal examens

94

Auto

Beschikbaar

E-mail

lesenslaagrijschool@gmail.com

Telefoon-nr

06 55 37 30 92

Website

lesenslaag.nl

Adres

Olmenlaan 2

Postcode

5271RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

731590850000

Rijschoolnummer

7751N9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jeanne Rood

    Dag Eric.
    De rijlessen die ik van jou heb gehad heb ik heel plezierig, gezellig en professioneel ervaren.
    Je hebt een vriendelijke, rustige manier om dingen uit te leggen en met veel geduld. Door voorbeelden in de praktijk te laten zien is de rede om iets te doen ook duidelijker.
    De rede dat ik bij jou heb gelest was omdat ik moest leren rijden met maar één oog. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven en gewezen op dingen die tijdens het rijexamen vaak gevraagd worden. Na 4 uur les heb ik een nieuw rijbewijs gekregen. Dankjewel. Groet. Jeanne.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo