Les & Slaag

Op deze pagina ontdek je alles over Les & Slaag.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les & Slaag is 54%, 103 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Les & Slaag? Je hebt de keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Den Bosch, Berkel-Enschot. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Les & Slaag.

Deze school vind je in Sint-Michielsgestel. Op zoek naar de adresgegevens? Olmenlaan 2, 5271RP Sint-Michielsgestel. Dit is het e-mailadres van de school: lesenslaagrijschool@gmail.com. Voor telefonisch contact bel je met 06 55 37 30 92. Deze school heeft een eigen site: lesenslaag.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 731590850000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7751N9.

In welke plaats zit Les & Slaag precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Sint-Michielsgestel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Sint-Michielsgestel. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Öztürk en Rijschool G.J. van der Laan h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Les & Slaag

Slagingspercentage

54

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

E-mail

lesenslaagrijschool@gmail.com

Telefoon-nr

06 55 37 30 92

Website

lesenslaag.nl

Adres

Olmenlaan 2

Postcode

5271RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

731590850000

Rijschoolnummer

7751N9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jeanne Rood

    Dag Eric.
    De rijlessen die ik van jou heb gehad heb ik heel plezierig, gezellig en professioneel ervaren.
    Je hebt een vriendelijke, rustige manier om dingen uit te leggen en met veel geduld. Door voorbeelden in de praktijk te laten zien is de rede om iets te doen ook duidelijker.
    De rede dat ik bij jou heb gelest was omdat ik moest leren rijden met maar één oog. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven en gewezen op dingen die tijdens het rijexamen vaak gevraagd worden. Na 4 uur les heb ik een nieuw rijbewijs gekregen. Dankjewel. Groet. Jeanne.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo