Motorrijschool Staart

Op deze pagina ontdek je alles over Motorrijschool Staart.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Staart ligt op 88%, 58 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor les bij Motorrijschool Staart? Je hebt de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Eindhoven.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Motorrijschool Staart.

De rijschool is te vinden in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Versantvoortstraat 27, 5615AP Eindhoven. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (040) 282 76 28. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, motorrijschoolstaart.eu. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 704875290000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6997G2.

Waar bezoek ik Motorrijschool Staart?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Eindhoven.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Eindhoven. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Auto & Motorrijschool Schmidt en Erik Eisma Rijschool.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Motorrijschool Staart

Slagingspercentage

88

Aantal examens

58

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(040) 282 76 28

Website

motorrijschoolstaart.eu

Adres

Versantvoortstraat 27

Postcode

5615AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

704875290000

Rijschoolnummer

6997G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Staart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo