Autorijschool Vrancken

Alle details over Autorijschool Vrancken.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vrancken ligt op 69%, 45 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Autorijschool Vrancken? Je rij-examen leg je af bij een van de één examenlocaties: Eindhoven.

Welke keurmerk(en) heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Vrancken.

Je vindt de rijschool in Veldhoven. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Berg 120, 5508AZ Veldhoven. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 54 26 13 11. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, autorijschool-vrancken.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171745730000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3008X8.

Waar bezoek ik Autorijschool Vrancken (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Veldhoven.

Klik hier voor alle rijscholen in Veldhoven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Eduard en Puik Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Vrancken

Slagingspercentage

69

Aantal examens

45

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 54 26 13 11

Website

autorijschool-vrancken.nl

Adres

Berg 120

Postcode

5508AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171745730000

Rijschoolnummer

3008X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vrancken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo