Autorijschool Jo Wetzels

Alle informatie over Autorijschool Jo Wetzels.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jo Wetzels is 45%, 42 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Rijles volgen bij Autorijschool Jo Wetzels? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Kerkrade.

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Jo Wetzels.

De rijschool heeft een vestiging in Landgraaf. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Gravenweg 29, 6374BA Landgraaf. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 045-8885840, of 06-23856868. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, jowetzels.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 522404870000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7206X6.

In welke plaats zit Autorijschool Jo Wetzels?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Landgraaf.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Landgraaf. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Live 2 drive en Rijschool Petra.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Jo Wetzels

Slagingspercentage

45

Aantal examens

42

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

045-8885840

Telefoon-nr

06-23856868

Website

jowetzels.nl

Adres

Gravenweg 29

Postcode

6374BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

522404870000

Rijschoolnummer

7206X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jo Wetzels”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo