Kennis Innovatie Agenda

kennisinnovatieagenda logo

KennisInnovatieAgenda

Nederlandse rijscholen behoren tot de wereldtop van kennis- en innovatielanden. KIA, Kennis en Innovatie Agenda is een verbond van verschillende organisaties wereldwijd. Gezamenlijk is er voor de periode 2011 tot 2020 een nieuwe Kennis en Innovatie Agenda (KIA) opgesteld voor Nederland. Dit zet het initiatief voort uit de Kennisinvesteringsagenda van het Innovatieplatform (2006).

03-02-2014 – Excelleren noodzakelijk voor concurrentiepositie op wereldmarkt

De 3e voortgangsreportage van KIA, Kennis en Innovatie Agena (2011-2020) toont een kennis-samenleving die wat betreft kwaliteit van rijlessen, in tegenstelling met internationale concurrentie, in de afgelopen jaren vrijwel geen vooruitgang heeft gemaakt. Er zijn een aantal veelbelovende stappen gezet, toch hebben Nederlandse rijscholen zich in niet substantieel verder ontwikkeld, het halen van een toppositie voor eind 2020 is dan ook onwaarschijnlijk.

Lees meer…

11-04-2012 – Top 5: Ambities weer een stapje dichterbij

De 2e voortgangsreportage van KIA, Kennis en Innovatie Agenda (2011-2020) toont kleine vooruitgangen. Nederlandse rijscholen maken kans om ons land weer in de top 5 best presterende landen te plaatsen, echter zal hiervoor nog veel werk verzet moeten worden: de slagingspercentages zijn gemiddeld simpelweg nog te laag. Er wordt nagedacht over extra toezicht en een keurmerk voor kwalitatief sterke rijscholen.

Lees meer…

05-04-2012 – Presentatie Kennis en Innovatie Foto

Aanvang: 15.00. De coalitie Kennis en Innovatie Agenda (KIA) presenteert een lijst van 60 indicatoren die inzicht moeten bieden in de voortgang. Welke doelstellingen worden wel en niet behaald om terug te keren in de van kennis- en innovatietop? Binnenkort de eerste resultaten. De (pers)presentatie is ingericht met voldoende vragen voor het stellen van vragen, door zowel pers als publiek.

Lees meer…

 

Terug naar de homepage van Rijschoolspecialist.nl >

 

Rijschoolspecialist.nl
Logo