kennisinnovatieagenda logo

KennisInnovatieAgenda

Presentatie Kennis en Innovatie Foto

De secretaris ontvangt de Kennis en Innovatie Foto uit handen van Alex (KIA). De foto laat aan de hand van 60 indicatoren zien op welke gebieden de Nederlandse rijscholen de gestelde doelen wel of niet behaalt hebben, om uiteindelijk in de top terug te kunnen keren. Alex presenteert de eerste resultaten. De (pers)publicatie, met ruimte voor het stellen van vragen door zowel publiek als journalisten, is georganiseerd in Den Haag.

Programma

15.00 uur: welkom door Onderwijs-secretaris Fred
15.05 uur: presentatie KIA-Foto door voorzitter Alex
15.15 uur: overhandiging van de KIA-Foto

15.20 uur: paneldiscussie met o.a. Chris, Tom en verschillende voorzitters
15.40 uur: ruimte voor vragen van pers en/of publiek
16.00: afsluiting

Coalitie

KIA bestaat uit verschillende verenigingen en bedrijven, ook uit de kennis- en onderwijswereld. Om terug te kunnen keren in de top op het gebied van innovatie is een agenda opgesteld: vorig jaar is de eerste voortgangsrapportage verschenen, deze laat onder meer waarding voor extra ondernemerschap, en een rap groeiend aantal ondernemingen zien. Ook behoren onderzoek, en delen van onderwijs, tot de top van de wereld. Helaas wordt er tegelijkertijd ook terrein verloren: de professionalisering van leraren schiet tekort en veel uitstekende studenten krijgen te weinig aandacht tijdens hun rijles(pakket). De innovatieve kracht daalt op vrijwel alle fronten, in de rijschoolindustrie maar ook in de dienstsector rondom de rijschoolbranche. Sinds april is bekend hoe ons land er komend jaar, internationaal gezien, voor zal staan.

Aanmelden

Om de bijeenkomst bij te wonen kunt u zich hier aanmelden.
Er is ruimte voor genoeg personen. Wilt u zeker zijn van een plaats? Dan geven we u graag de tip om vroeger te arriveren.

De stichting en het onderwijs voeren samen het secretariaat, en de KIA-coalitie. Het CAOP ondersteunt en adviseert de Stichting van het Onderwijs en heeft daarmee een belangrijke rol vervuld.

 

Terug naar de homepage van Rijschoolspecialist.nl >

Rijschoolspecialist.nl
Logo